Kontaktlencsék és ápolószerek

Kontaktlencsét viselő pácienseink látásának és szemének állapotát háromhavonta ellenőrző vizsgálatokon kontrolláljuk. Ezek a kontrollok segítenek abban, hogy a viselő szemének egészségét akár sok évig tartó kontaktlencse viselés mellett is maradéktalanul megőrizzük. Ezek a vizsgálatok a Sigma Optika vásárlói számára díjtalanok, pácienseinknek csupán időt kell szánniuk rá.

Kontaktlencse palettánk rendkívül széles, célunk, hogy pácienseinknek egyedi igényei alapján a legoptimálisabb, legjobb látásélességet és komfortérzetet biztosítsuk. A széles dioptria tartomány, bázisgörbület és átmérő variációk a legteljesebb kínálatot nyújtják a hazai optikai piacon.

Az egyszerűbb ún. szférikus lencsék mellett, egyedülálló, speciális lencsékkel – cylinderes kivitelben is – jobb térlátást és kontrasztérzékenységet érhetünk el. Kezdődő presbyopiánál a távoli, köztes és közeli távolságra is használható új fejlesztésű multifokális lencséket javasoljuk.

Heti, havi és éves lágy lencsék mellett a napi eldobható viselet feleslegessé teszi a kontaktlencse oldatok használatát, allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Színes lencséink esztétikusak és nem okoznak irritációt.

 

WordPress Theme built by Shufflehound.